хижаРилски Езераwww.rilskiezera.bg

назад

Новини

Специални предложения за ученически и други организирани групи през есенния сезон

[26/08/10]
Специални предложения за ученически и други организирани групи през есенния сезон Снимки: 1

     През все още приятно топлия и красив есенен сезон хижа "Рилски езера" предлага на по-големите организирани групи специални големи отстъпки и примамливи пакети настаняване и изхранване. За по-голям брой на посетителите, престой от няколко дни, особено когато те са през седмицата а не през уикенда, сме готови да договорим значителни отстъпки, които могат да достигнат и до 50% от стойността на ношувката,

 

      Така например пакети с настаняване в общи туристически спални и пълен храноден (закуска, обяд и вечеря) за група ученици може да излезе на цена 22-24 лева на ден, като към групите се полагат и безплатни места за ръководители. За собствениците и ръководителите на малки и средни фирми, както и ръководителите на отдели в големи компании, сега е момента да помислят за организирането на тийм-билдинг в хижата на най-добра цена.

 

      Напомняме, че освен с туристически спални хижата разполага с 40 места в стаи със собствени санитарни възли и още 21 места в по-малки индивидуални реновирани стаи. При наемането на по-голям брой от тях за фирмени и други организирани мероприятия, хижата предлага сериозни отстъпки от цените. Предложението е валидно за делничните дни на месец септември и за целите месеци октомври и ноември.

назад