хижаРилски Езераwww.rilskiezera.bg

назад

Новини

По-достъпни цени на храните и напитките в хижа Рилски езера

[11/06/10]
По-достъпни цени на храните и напитките в хижа Рилски езера Снимки: 1

     За да отговори на голямото търсене в условия на криза на качествена, но в същото време и по-достъпна от финансова гледна точка туристическа услуга, ръководството на хижа Рилски езера намали цените на почти всички супи, салати, готвени ястия и специалитети в ресторанта, както и голяма част от напитките в баровете в хижата.

 

     Така например в ресторанта безмесните яхнии и готвени вече са по 3,00 лв, голяма част от ястията с месо пък са в порядъка 3,50-4,00 лв. Повечето салати са по 2,00 лева, а на същата цена са и супите. Във бара наливната бира вече е по 1,50 малката, а голямата е по 2,00 лева. В кутийка от 500 мл също цените са понижени съответно до 2,50 на българската и 3 лева на вносните бири. За 50 мл български алкохол ще заплатите между 1,50 и 1,80 лв, а за вносния марков - 3,00 лв.

 

     Макар и с 20-30% по-ниски цени, хижа Рилски езера гарантира за високото качество на предлаганите храни и се надява всички туристи да останат доволни. Вашето мнение е важно за нас, затова не се колебайте да ни пишете на info@rilskiezera.bg вашите препоръки, забележки и мнения за обслужването, качеството на храната и условията в хижата.

назад