хижаРилски Езераwww.rilskiezera.bg

назад

Новини

Вече може да резервирате места за лятото!

[15/03/10]
Вече може да резервирате места за лятото! Снимки: 1

     Заради повишения интерес към активния летен сезон хижа Рилски езера започва ранни резервации за лятото при преференциални условия. За месеците юли и август като най-натоварени резервациите се считат за валидни, ако в 7-дневен срок след записването им бъдат внесени в банковата сметка на хижата или в офиса в София 30% от стойността на нощувките като капаро. Остатъкът от сумата следва да бъде внесен до края на месец юни, но не по-късно от 14 дни преди датата на първата нощувка, ако тя е в първата половина на юли.

 

     При внасяне на 30% от стойността на ношувките в 7-дневен срок от записването и остатъкът до края на май месец може да се възползвате от 5% отстъпка от цялата стойност на нощувките, тоест доплащате 65% от стойността на нощувките по ценоразпис.

 

     При внасяне на цялата стойност до края на април (30% до 7 дни от записването и остатъкът до края месец април) ползвате 10% отстъпка от стойността на нощувките. Тоест след капарото от 30%, ако внесете останалата сума до края на април, внасяте още 60 от стойността на нощувките по ценоразпис, а не 70%.

 

     От вторник, 16 март, започва записването на резервации и за най-натоварения период - средата на месец август, когато са празниците на Бялото братство (последователите на Учителя Дънов). С него съвпада определения в ценоразписа на хижата най-силен сезон от 10 до 25 август включително. До края на март ще се записват резервациите на хора с най-малко 7 поредни нощувки. От 01 април до 15 април ще се записват резервации на хора с поне 4 ношувки, а след това резервациите на хора с по-малко на брой нощувки в този период.

 

     Подробности за цените на нощувките през летния сезон може да получите в раздел настаняване - в описанието на всеки вид стая.

назад