хижаРилски Езераwww.rilskiezera.bg

назад

Новини

Фотоконкурс „Зимна емоция”

[13/03/15]
Фотоконкурс „Зимна емоция” Снимки: 1
Изпратете ни Ваша снимка от района на Седемте рилски езера, от района на хижа Рилски езера, улеите над хижата, снимка, направена от влека или лифта, от преход или каране в гората под хижата и участвайте за голямата награда: Уикенд за двама и 2 двудневни карти за лифта и влека.
Снимките трябва да са авторски и да са направени в периода 22 декември 2014 г. – 1 април 2015 г. Кадрите, придружени от кратко описание и телефон за контакт, изпращайте на адрес konkurs@rilskiezera.bg най-късно до 2 април 2015 г. Всеки участник може да изпрати до три снимки за включване в конкурса.
Гласуването ще се осъществява посредством бутона „Харесвам/Like“ под всяка снимка от специално създадения албум на Фейсбук страницата на хижа Рилски езера. Гласуването приключва в 00.00 часа на 3 април 2015 г. Имената на печелившите ще бъдат обявени на www.rilskiezera.bg и на Фейсбук страницата на хижа Рилски езера .
А ето и наградите:
I награда - Уикенд за двама (включва нощувка в хижа Рилски езера, закуска и 2 броя двудневни карти за лифта и влека или 2 броя двупосочни билети за лифта).
II награда - Двудневна карта за лифта и влека или 4 броя двупосочни билети за лифта.
III награда - Еднодневна карта за лифта и влека или 2 броя двупосочни билети за лифта

Трите снимки, събрали най-много харесвания, ще останат на сайта ни www.rilskiezera.bg до началото на летния сезон с имената на авторите им.

А един от всички гласували в конкурса, избран чрез жребий, ще получи еднодневна карта за лифта и влека или 2 броя двупосочни билети за лифта.

Очакваме Вашите зимни емоции от района на х. Рилски езера!
назад