хижаРилски Езераwww.rilskiezera.bg

назад

Новини

Работно време на лифта и влека до края на зимния сезон

[20/03/10]
Работно време на лифта и влека до края на зимния сезон Работно време на лифта и влека до края на зимния сезон Работно време на лифта и влека до края на зимния сезон Снимки: 3

Поради малката натовареност на съоръженията през седмицата и необходимостта от оптимизиране на работата и минимизиране на разходите, лифтът и влекът ще работят при променен график.

И двете съоръжения ще работят събота и неделя при обичайното си работно време от 9.00 до 16.30 часа.

Петък става ден за профилактика на съоръженията, което означава, че ще работят следобед - след 12.00 часа, отново до 16.30. В тази връзка в този ден може да се купува и полудневна карта, на по-ниска цена.

В останалите делнични дни съоръженията няма да работят освен при предварителна заявка. Възможно е пускането на влека или лифта в дните от понеделник до четвъртък при следните условия: За влека - заявка най-късно от предния ден от минимум 10 човека, които да си купят карти; За лифта - заявка от най-малко 30 човека, които да купят карти или поне 20, които да купят билети за еднократно качване. Това може и да не е една цяла група, а няколко групи, които да съвпаднат в един и същи ден.

Ако желаете да ползвате съоръжението през делничните дни, моля свържете се с телефона за информация и резервации на хижата 0886 509 409, от който ще ви бъде оказано съдействие в организацията.

назад