хижаРилски Езераwww.rilskiezera.bg

Резервации

Резервации Резервации Снимки: 2

 За резервации и допълнителна информация за хижа Рилски езера моля позвънете на рецепция, телефон 0886 509 409. Информация може да получите и на e-mail: holidays@rilasport.com

   На същия телефон може да се осведомите и за заетостта на хижата, метеорологичните условия в района и за друга полезна за вас инфомация.

     За информация за пътническа седалкова въжена линия "Рилски езера" може да се осведомите в раздел ЛИФТ или на телефон - 0884 163 479

     
   Резервации за хижа Рилски езера се приемат и потвърждават след заплащане на капаро, а за натоварените уикенди и за празнични дни – при плащане изцяло на стойността на нощувките. Това може да стане по банков път, и в двата случая след предварителна уговорка на горепосочения телефон. Несъгласуваното внасяне на средства по банковата сметка без предварителни указания не гарантира запазването на места в хижата! 

 

 

Преводите се правят на следната сметка:

 

       Банка: Уникредит Булбанк

       IBAN: BG80UNCR70001523391196

       BIC Code: UNCRBGSF

       Титуляр на сметката: Рила Дриймс Хотелс 1989 ЕООД

            

 

При превеждане на сума по резервация, винаги посочвайте нейния номер като основание за плащането (освен в случаите, когато изрично е уточнено друго). Носете с вас вносната бележка или платежно нареждане при настаняване на хижата.

 

    Във връзка с натовареността през силния летен сезон и голямото търсене, за месеците юли и август резервации се потвърждават окончателно след пълно предплащане най-късно две седмици след тяхното съгласуване и вписване под номер в резервационната книга.

    При частично или цялостно анулиране на резервация до 15 дни преди пристигането предплатените средства могат да се ползват за друг период или да бъдат възстановени. При анулиране между 14 и 8 дни преди пристигането на такова възстановяване или ползване за друга резервация подлежат само 50% от стойността на резервираните нощувки. При анулиране на резервация в по-кратък от една седмица срок цялата стойност остава като неустойка. С внасянето на капаро или цялата сума туристите потвърждават съгласието си с това правило.

   При резервиране на повече нощувки или за по-големи групи, както и с предварително завени хранодни са възможни атрактивни отстъпки. Преференциални ценови условия предлагаме и на туроператори и туристически агенции. За подробности, моля поинтересувайте се на горепосочения телефон.

   Очаквайте в скоро време онлайн форма за резервации, в която ще можете да запазите предпочитаните от вас стаи и с плащане по интернет на момента.